Handige informatie:

Vanuit onze B&B is het slechts een paar minuten wandelen / fietsen naar het centrum van Assen.  Hier vind u een leuk winkelcentrum en vele Horeca gelegenheden waar je heerlijk kunt lunchen/dineren of zomaar even gezellig een drankje kunt doen.

Een bezoek aan het prachtige Drents museum of het theater/bioscoop DNK , is zeker de moeite waard.

Bent u een fietser dan zijn er prachtige fietsroutes die vlakbij onze B&B starten.  Maakt u gebruik van de fietsknoopunten dan kunt u vlakbij onze B&B starten met knooppunt nummer 10.

Het nabij gelegen stroomdallandschap de Drentsche Aa is een prachtig natuurgebied om een fiets- of wandeltocht te maken. Maar ook het Fochteloerveen en Balloerveld zijn meer dan de moeite waard om hier een uitstapje naar toe te maken.

Om te ontspannen kunt u natuurlijk ook gebruik maken van de mogelijkheden van de Bonte Wever met een ruim aanbod van activiteiten, waaronder een zwem- en saunaparadijs.

Assen is o.a. bekend van de vele motorsport evenementen, waarvan de TT de meest bekende is.  Via de Website van de TT-baan kunt u kijken welke evenementen er plaats vinden maar ook een rondleiding aanvragen, zodat u eens  een prachtig kijkje achter de schermen kunt kijken. Aangrenzend aan het TT-circuit ligt het evenementencomplex “Expohal Assen”

 Voor meer informatie over Assen:  www.ditisassen.nl